• Jariah Wakaf Johor

    Jom Wakaf | Serendah RM1 Saham Wakaf Johor Saham Akhirat Anda

  • Peranan Bahagian Wakaf

    BAHAGIAN WAKAF | MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI JOHOR

Projek Wakaf

Jom Berwakaf !

KUTIPAN PROJEK SAHAM WAKAF JOHOR MEI 2024

width=
Penerimaan Saham Wakaf Johor


Alhamdulillah selesai menerima Saham Wakaf sebanyak RM 30,000 (Tiga Puluh Ribu Runggit ) daripada Tuan Haji Norazam Bin Osman (Pegawai Daerah Muar).

Wakaf sebanyak Rm 15,000 akan diagihkan kepada semua projek Saham Wakaf Johor yang di niatkan untuk tuan Haji Norazam sendiri dan selebihnya sebanyak RM 15,000 di niatkan  untuk Allahyarham Dato Osman Bin Mohamed bagi semua projek Saham Wakaf Johor.
 Marilah sama-sam kita mendoakan Tuan Haji Norazam Bin Osman dilimpahkan rezeki pada baki harta yang ada pada miliknya dan menjadi gandaan pahala di dunia dan di akhirat.. amin amin ya rabbal alamin..
Alhamdulillah selesai menerima Saham Wakaf dari pewakaf ke 2 sebanyak RM 60,000, RM 50,000 bagi wakaf bangunan asrama di Jordan dan RM 10,000 bagi wakaf mesin hemodialisis.

Marilah sama-sama kita mendoakan pewakaf Puan Zainon Binti Aib dilimpahkan rezeki pada baki harta yang ada pada miliknya dan menjadi gandaan pahala di dunia dan di akhirat.. amin amin ya rabbal alamin.
 
Selamat Datang Ke Laman Web e-Wakaf Majlis Agama Islam Johor
Malay Arabic English

Log MasukBorang Potongan Gaji Kakitangan Badan Berkanun/Kerajaan Negeri/Swasta

Waktu Solat

Jumlah Pelawat

Hari Ini169
Mingguan705
Bulanan1821
Keseluruhan885074

Facebook Kami

Atas dasar keselamatan, anda perlu aktifkan(log in) facebook anda terlebih dahulu untuk melihat wall post facebook kami. Terima Kasih.